Tečaj programiranja: SQL i baze podataka 2 (Online)

Tečaj programiranja: SQL i baze podataka 2 (Online)

Nastavi svoje učenje na tečaju SQL i baze podataka 2, gdje ćeš proširiti svoje znanje o osnovama SQL-a naprednijim upitima i tehnikama. Na ovom tečaju naučit ćeš o SQL funkcijama, složenim SQL rečenicama, ugniježđenim upitima, indeksima i mnogo više.

U ovom trotjednom tečaju, koji će se održavati uživo putem interneta, dvaput tjedno (ponedjeljkom i srijedom) između 18:30 i 20:00, naučit ćeš kako postaviti bazu podataka na udaljenom poslužitelju i povezati se s njim. Osim SQLitea, naučit ćeš i kako koristiti vrlo popularan sustav baza podataka nazvan PostgreSQL i napredne alate poput Beekeeper Studio i DBeaver.

Kroz te ćeš primjere naučiti kako pravilno planirati bazu podataka i moći ćeš odmah upotrijebiti to znanje u svojim IT projektima!

Predznanje

Ovaj tečaj mogu pohađati svi koji su uspješno završili tečaj SQL i baze podataka 1 ili imaju ekvivalentno znanje. Svi sudionici tečaja moraju biti upoznati s pojmovima kao što su:

  • Planiranje baza podataka (jednostavne i složene baze podataka)
  • Tablice i odnosi među njima (jedan-prema-jedan, jedan-prema-više)
  • Izrada baze podataka pomoću SQL-a i dodavanje podataka

Ako ti gore navedeni zahtjevi nisu poznati, molimo te da se umjesto ovoga prijaviš na tečaj SQL i baze podataka 1.

Nakon tečaja

Sa znanjem SQL-a možeš postati analitičar/ka baza podataka ili, u budućnosti, stručnjak/inja. No čak i ako ne planiraš postati analitičar/ka, ovo je znanje:

  • korisno svakom programeru jer se u većini aplikacija i računalnih programa upotrebljavaju baze podataka za pohranu podataka;
  • dobro za općenito razumijevanje svijeta informatike;
  • korisno za stjecanje dubljeg uvida u rad s podacima i tablicama;
  • dobro za poboljšanje tvojih analitičkih vještina, kao i vještina planiranja, koje su također korisne izvan svijeta SQL-a.

Uhvati cijene za rane prijave!

Ako se prijaviš dovoljno brzo, možeš platiti cijenu za rane prijave (early bird) koja iznosi samo 1299,00 kuna. Poslije cijena može narasti do 2599,00 kuna.

Požuri se i započni svoj put u svijet baza podataka prijavom na ovaj link!