TBD Konferencija i radionice

TBD Konferencija i radionice

Konferencija punog imena To Be Defined, To Be Designed, To Be Developed održat će se 18. svibnja, a održat će se i četiri radionice od 19. do 28. svibnja.

Još jedna konferencija ove će se godine održati online. TBD iza koje stoji agencija FIVE ovoga mjeseca će organizirati konferenciju i radionice dizajna u suradnji s poznatim svjetskim stručnjakom Steveom Portigalom.

Steve, jedan od vodećih stručnjaka u polju dizajna korisničkih iskustava i autor bestselera, surađivao je u svojoj karijeri s tvrtkama poput Microsofta, eBaya i Nikea, a njegovo gostovanje na konfeernciji moći ćete pratiti ovog svibnja, i to besplatno.

Ovom konferencijom FIVE nastoji, kako navode, dati dugoročni doprinos IT zajednici dovođenjem relevantnih imena i renomiranih stručnjaka iz područja razvoja softvera, produkt strategije i dizajna te growth marketinga. Prvo izdanje konferencije tako će biti namijenjeno široj zajednici dizajnera i product menadžera.

Predavanje Stevea Portigala pod imenom „Stop Solving Problems“ održat će se 18. svibnja u 17 sati. Portigal će u predavanju ispitati različite okvire razmišljanja za stvaranje proizvoda i usluga, razmotriti njihove prednosti i rizike te izazvati sudionike na odmak od klasičnog mentaliteta kojim nastoje riješiti problem. Uz predavanje, Portigal će održati i četiri radionice između 19. i 28. svibnja koje su primarno usmjerene na UX/UI dizajnere i product menadžere.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na službenim stranicama.