SuperMinds: Mind the App

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

SuperMinds: Mind the App

SuperMinds: Mind The App konferencija posvećena mobile developmentu u Zagreb dovodi Paul Hudsona, developera i autora edukativnog serijala "Hacking with Swift"!

SuperMinds konferencija vraća se i ove godine! Prošlogodišnje izdanje SuperMindsa  bilo je posvećeno growth hackingu. Sean Ellis, tvorac ideje predstavio je metodologiju brzog rasta, data-driven razvoj proizvoda i timove koji iza njih.

Ovogodišnje izdanje SuperMinds: Mind The App konferencija posvećena je mobile developmentu.

Paul Hudson, developer i autor edukativnog serijala Hacking with Swift za iOS, macOS, watchOS, React, PHP, Linux podijelit će s nama svoja iskustva i znanja u razvijanju softvera za širok raspon uređaja, uključujući iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Android, Windows, Windows Mobile, Xbox 360 i Linux.

Uz Paula, u programu će se pridružiti Eliza Camber (Android developer at Pixplicity), Ivana Lubar (iOS Engineer at Runtastic), Adis Mustedanagić (Engineering manager at Superology) i drugi.

SuperMinds: Mind The App  dvodnevna je konferencija.

Prvi dan konferencije bavit ćemo se svime vezanim za iOS platformu, tijekom kojeg ćemo od renomiranih svjetskih developera i developerki čuti više o specifičnim izazovima, trendovima i budućem razvoju iOS-a.

Drugi dan je, posvećen Androidu. Najveća globalna mobilna platforma zahtijeva i najveći fokus, u čemu će nam pomoći neki od najbistrijih umova koji se trenutačno bave Androidom.

Masterclass iOs i Android

Uz konferencijski dio programa, održat će se Masterclassovi za svako područje za ograničen broj sudionika. Više info uskoro!

SuperMinds: Mind The App održava se uživo, a nakon službenog konferencijskog programa družimo se uz piće i delicije. Konferencija se održava 14. – 15. rujna 2022. u Muzičkoj akademiji Zagreb, koncertna dvorana Blagoje Bersa, Zagreb.

Uhvatite early bird cijene

Kotizacije za konferenciju trenutno su dostupne po early bird cijenama preko Entria!