SuperMinds ft. Sean Ellis: Don't code what you don't understand

SuperMinds ft. Sean Ellis: Don’t code what you don’t understand

Sean Ellis, osnivač growth hacking metodologije, stiže u Zagreb na konferenciju o razvoju proizvoda koju organiziraju Superology i Sportening.

Ellis je termin growth hacking skovao još 2010. godine, autor je bestsellera Hacking Growth, predavač je na Harvard School of Business, a u posljednjem je desetljeću pomogao nebrojenim tvrtkama poput Dropboxa da privuku korisnike.

Konferencija SuperMinds ft. Sean Ellis: Don’t code what you don’t understand posvećena je data-driven razvoju proizvoda te timovima koji iza njega stoje.

Sam Sean Ellis održat će keynote predavanje “Using data and experimentation to accelerate growth” u kojem će sažeti saznanja iz više od desetljeća rada na metodologiji brzog rasta.

Sporteningov Ivo Krka bavit će se temom kako formirati i osnažiti timove da razvijaju vrhunske proizvode. Sa strane Superologyja, slijedit će ga Mario Lovreković s predavanjem “Najbolja prečica do inovacije“, dok će generalni direktor Superologyja, Ivan Lulić, ukratko ispričati kako stvoriti kulturu tvrtke koja potiče data-driven rast.

Ova poludnevna konferencija se održava uživo u prostoru Laube, a nakon programa organiziran je networking uz laganu zakusku.

Masterclass by Sean Ellis

Dan nakon konferencije, Sean Ellis održat će masterclass za 30 polaznika koji omogućavaju Superology i Sportening. Na Masterclass se mogu prijaviti svi zainteresirani za razvoj proizvoda i s iskustvom u developmentu ili upravljanju proizvodima. Sudjelovanje na Masterclassu je besplatno, a selekciju polaznika napravit će Superology i Sportening.

Prijaviti se možete putem posebnog linka: Masterclass with Sean Ellis

Uhvatite early bird cijene

Kotizacije za konferenciju trenutno su dostupne po cijeni od 150 kuna preko Entria!

_________

Sukladno nužnim epidemiološkim mjerama koje su stupile na snagu 1. rujna* za javna događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 100 osoba na jednom mjestu, potrebno je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde. EU COVID potvrdu možete najbrže izvaditi preko sustava e-Građani ili u ljekarnama.

Organizatori SuperMinds konferencije omogućit će besplatne brze testove prije akreditiranja sudionika pri ulasku u prostor konferencije. Stoga bismo vas zamolili da prilikom kupnje kotizacija naznačite namjeravate li se testirati prije ulaska u konferenciju.