STEMfemme

STEMfemme

I ove godine A1 Hrvatska poziva studentice STEM fakulteta (FER, PMF, FOI, TVZ, FERIT, VVG i srodni fakulteti) da se prijave na  STEMfemme program kroz koji nude osam tjedana plaćene stručne prakse.

Na natječaj se mogu prijaviti studentice 3., 4., i 5. godine studija, a pet odabranih dobit će priliku raditi na konkretnim projektima uz primjenu najnovijih tehnologija i podršku mentora. Također, studentice će uz plaćenu praksu dobiti i stručnu edukaciju te se mogu, bez prethodnih provjera, prijaviti za A1 Start pripravnički program kroz koji im se nudi prilika i dužeg ostanka u kompaniji.

Iskustvo će stjecati u radu s alatima i programskim jezicima poput Power BI, SQL-a, naprednog Excela, Python-a i R-a. Također upoznat će se s data analitikom te raditi u međunarodnom okruženju i proći niz edukacija koje uključuju agilne načine rada i razvoj vještina vezanih za upravljanje procesima i odnosima unutar timova.

Prijave na A1 STEMfemme natječaj traju do 8. ožujka. Program će započeti 10. travnja te će trajati do 4. lipnja 2023. godine.