Startup Challenge Green Future konferencije

Startup Challenge Green Future konferencije

Natjecanje je usmjereno na startupe s inovativnim rješenjima u području održivog razvoja.

Osim brojnih predavanja i panela, nultog dana konferencije 8. lipnja, održat će se Challenge day za 20 odabranih startupa u Hrvatskom domu u Splitu.

Green Future konferencija održat će se 9. i 10. lipnja u Splitu te s preko 30 domaćih i međunarodnih govornika obraditi temu zelene tranzicije u kontekstu businessa, tehnologije, financija, energetike, zaštite okoliša, javnih politika, e-mobilnosti i brojnih drugih industrija.

Nagradni fond za startupe iznosi 10.000 američkih dolara

Startupi koje odabere stručni žiri imat će jedinstvenu priliku iznijeti svoj pitch, dobiti mentorske preporuke te tako dodatno izbrusiti svoju ideju prije nego je prezentiraju na službenom natjecanju na pozornici Green Future konferencije 9. i 10 lipnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu.

Jednako važno, startupi će moći sudjelovati na sponzorskim radionicama u organizaciji Infobipa i Business Psychology Laba te Odjela za znanost i inovacije Sveučilišta u Splitu.  

Nagradni fond za startupe iznosi 10.000 američkih dolara, koliko će osvojiti najbolji startup prema odluci stručnog žirija te još 50.000 dolara iz nagradnog fonda Green Communication Awards u uslugama Infobipa – 25.000 dolara za 1. mjesto, 15.000 dolara za 2. mjesto i 10.000 dolara za 3. mjesto.

Rok za prijave za sudjelovanje startupa je 5. svibnja 2022. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti pomoću obrasca. Odabrani startupi bit će obaviješteni do 15. svibnja.