Split Tech City organizira Festival tehnologije i poduzetništva

Split Tech City organizira Festival tehnologije i poduzetništva

Udruga Split Tech City organizira Festival tehnologije i poduzetništva koji će se održati od 14. do 15. rujna u Ljetnom kinu Bačvice.

Split Tech City će pomoću dvodnevnog festivala okupiti sve koji žele aktivno sudjelovati u jačanju lokalne tehnološke zajednice i poslušati uspješne priče lokalnih poduzetnika pomoću predavanja i panel rasprave.

Festival će obuhvatiti određene aktivnosti koje se provode cijele godine, a posebno ističu nekoliko panela. FuckUp panel raspravu koja je isključivo posvećena počinjenim greškama i naučenim lekcijama. Panel Women In Tech želi ohrabriti mlade da se usude tražiti svoj posao iz snova, a na OpenCoffee predavanjima gostuju osnivači vodećih hrvatskih tehnoloških tvrtki gdje dijele svoja znanja i iskustva. Predavanje pod imenom Živi lokalno, radi globalno donijeti će priče pojedinaca koji su iz drugih zajednica došli
živjeti u Split. 

Cijeli program bit će objavljen uskoro, a svoje mjesto može se rezervirati kupnjom early bird ulaznica po cijeni od 280 kn do nedjelje 08.08. Redovna cijena ulaznice je 350 kuna, dok je za studente 175 kuna, a kupiti ju možete pomoću platforme ENTRIO.hr.