Spark.Me 2022

Spark.Me 2022

Osmo izdanje Spark.Me održava se ponovno u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

Spark.me, jedna od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Europi, održati će se 4. i 5. lipnja u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivatu. Spark.me nudi priliku sudionicima da o aktualnim trendovima na području marketinga, tehnologije i poslovanja uče od svjetski poznatih stručnjaka, te da ostvare kontakt s liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketingašima, startupima i ljudima željnih znanja.

Spark.me je, od 2013. godine, ugostio preko 3.000 učesnika iz 30 država širom svijeta i 80 međunarodno priznatih govornika. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da potakne kreativnost sudionika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne unaprijediti svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Sastavni dio konferencije je Spark.me startup natjecanje koje okuplja timove iz cijele regije i Europe. Pobjednički startup će dobiti priliku predstavljati svoj projekt vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika”, 18-20. listopada u San Franciscu.

Karte možete kupiti ovdje.