Spark.me 2020.

Spark.me 2020.

Jedna od najvećih marketinških konferencija u ovome dijelu Europe, Spark.me, ima prvog govornika za svoje ovogodišnje izdanje koje nas čeka krajem svibnja ove godine. Spark.me se tako drugu godinu održava u Porto Montenegru u Tivtu, sjedištu nautičkog turizma Crne Gore.

Prvi od nedvojbeno mnogo kvalitetnih govornika koji e se popeti na pozornicu bit će Jonas Ridderstråle, koautor svjetskog bestselera Funky Business i jedan od najutjecajnijih i najpoštovanijih poslovnih mislilaca na svijetu. Svojim iskustvom i analiziranjem modernog poslovnog svijeta Jonas je stigao do više od 300 tisuća prodanih primjeraka svoje spomenute knjige, a ona se našla i na visokom 16. mjestu liste najpopularnijih poslovnih knjiga svih vremena u anketi izdavačke kuće Bloomsbury.

Dr Riderstrale je svjetski poznati švedski akademik, s doktoratom u području međunarodnog poslovanja i gostujući je profesor na Ashridge poslovnoj školi u Velikoj Britaniji. Istraživačka kompanija Global Gurus ga je izabrala kao jednog od Top 30 menadžment profesionalaca na svijetu i rangirala ga među Top 5 u Europi. Njegova originalna, provokativna, inspirativna i dinamična predavanja su ga učinila govornikom koji je predavao na događajima od Moskve do Bombaja i od San Francisca do Šangaja. Angažiran je kao konzultant za mnoge multinacionalne kompanije, državne institucije, sportske klubove i sindikate. Riderstraleove ideje privlače ogromnu pažnju medija širom svijeta, pa se njegov rad može naći i u globalnim publikacijama kao što su Fortune, Fast Company, Time magazine, Financial Times, The Times, Stern, Newsweek, Paris Match i mnoge druge.

Osim konferencije, nadaleko je poznato i startup natjecanje Spark.me na kojem su do sada pobjeđivali neki od najpoznatijih regionalnih startupa poput Top Digital Agency i CouchCoach. Uskoro očekujemo i otvaranje prijava.

Kotizacije za konferenciju su dostupne u prodaji, a više informacija o cijenama i aranžmanima pronađite na službenim stranicama konferencije.