SmartNinja tečaj: Web Development 1 (ONLINE)

SmartNinja tečaj: Web Development 1 (ONLINE)

Dodatno znanje u back-end programiranju sudionici mogu iskoristiti u kreiranju vlastitih web aplikacija, a uz tečaj će upoznati sve važne alate koje informatičke tvrtke upotrebljavaju u svojem radu, kao što su GIT i GitHub. Tečaj počinje 1. lipnja uživo putem interneta, a trenutno je moguće se prijaviti se za super early bird cijene!

Ovaj dvomjesečni tečaj prikladan za potpune početnike pa predznanje nije potrebno. Tečaj će se odvijati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom.

Prvi dio tečaja orijentiran je na rad s HTML-om i CSS-om. Uz to će polaznici naučiti raditi u popularnom okviru za CSS, Bootstrapu, i početi izrađivati svoj vlastiti programerski CV na GitHubu. U drugom dijelu polaznici tečaja naučit će osnove programiranja u Pythonu koji je jedan od najpopularnijih programskih jezika na svijetu. Tečaj završava podukom izrade web stranice pomoću Pythona i postavljanje na hosting platformi Heroku te upotrebljavanje baze podataka PostgreSQL

Uz to, tečaj je izrazito usmjeren na praksu. Polaznici će tijekom tečaja raditi na više od 20 manjih (i na jednom većem) projektu, što će ti biti korisno za stjecanje programerskog iskustva. Moći će dodati sve projekte na GitHub, što kasnije može poslužiti kao svojevrsni osobni CV s popisom programerskih projekata.

Tečaj se održava dvaput tjedno u ukupnom trajanju od 24 predavanja s ljetnom pauzom od 15. srpnja do 17. kolovoza. Održava se uživo putem interneta, odnosno videopoziva, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama te postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja.

Još se uvijek može prijaviti za super early bird cijenu koja iznosi samo 3250,00 kn. Poslije cijena može narasti do 6500,00 kn.

Prijavi se ovdje!