Škola programiranja Coding Giants Hrvatska

Škola programiranja Coding Giants Hrvatska

Isprobajte programiranje kroz igru – škola programiranja Coding Giants Hrvatska poklanja besplatan probni sat programiranja.

Online radionice održat će se 11. rujna i 12. rujna, a na njih se mogu prijaviti djeca i tinejdžeri u dobi od 7 do 19 godina iz cijele Hrvatske. Jedini je uvjet za najmlađe polaznike da znaju čitati, pisati i brojati do 20.

Radionice su prilagođene različitim dobnim skupinama, a polaznici će se, pod vodstvom iskusnih programera, s programiranjem upoznati kroz igru. Glavni cilj besplatnih radionica je približiti djeci svijet programiranja na njima razumljiv, zanimljiv i zabavan način. Na rujanskim radionicama djeca od 7 do 12 godina vidjet će kako funkcionira programsko okruženje Scratch, dok će tinejdžeri od 13 do 19 godina steći uvid u osnove programskog jezika C#.

Radionice su izvrsna prilika da djeca vide sviđa li im se učenje programiranja, nakon čega mogu upisati i semestralnu školu koja započinje zadnji tjedan rujna. Naime, radionice su koncipirane kao tipičan sat programiranja u školi Coding Giants Hrvatska, tako da djeca iz prve ruke i prije upisa mogu vidjeti kako škola funkcionira.

Svi zainteresirani roditelji svoje dijete mogu prijaviti na ovdje klikom na “termini i upisi”.