Skill Box predavanje Marijana Palića o digitalnom marketingu

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Skill Box predavanje Marijana Palića o digitalnom marketingu

Skill Box je digitalna platforma koja nudi privilegiju učenja od najboljih. Okuplja lidere iz svih područja. Spaja znanje, vještine, iskustvo i inspiraciju.

Nakon Miroslava Varge, najstarijeg Google certificiranog trenera na svijetu, koji je u sklopu svog predavanja na Skill Boxu podijelio svoje znanje oglašavanja na internetskim platformama, ova digitalna platforma znanja predstavlja novog predavača, stručnjaka u digitalnom marketingu koji će Vas provesti kroz oglašavanje na društvenim mrežama. On zna kako se uspješno oglašavati i s malim budžetom!

Novi Skill Box predavač je Marijan Palić, direktor marketinga AGENCY04 i autor je knjige “Atomski marketing”, stručnjak za digitalni marketing i društvene medije.

Sklon je davanju prilika nepoznatom, radu na sebi, stalnom učenju i otkrivanju novih vještina. Sve to dovelo ga je danas do mjesta na kojem je prepoznat i čije se mišljenje i znanje itekako cijeni. Iza sebe ima iskustva rada u poduzetništvu, sportskom marketingu, konzaltingu, vođenju marketinga tvrtke u sektoru softvera, ali i edukaciji.

Možda najčešće pitanje koje mnogima zadaje glavobolju je pitanje – koliko je novaca potrebno da se dođe do veće vidljivosti i kupaca?

Marijan u svom predavanju na Skill Boxu daje odgovor i na to pitanje s vrlo konkretnim primjerima, ukazajući na česte greške i dajući riješenja.

Teme koje obrađuje u sklopu svog Skill Box predavanja su:

  • zašto je digitalni marketing važan u današnje vrijeme
  • kako besplatno istražiti tržište
  • kako za relativno malo novaca doći do velike vidljivosti
  • (nove) društvene mreže
  • sve što trebate znati o oglašavanju na društvenim mrežama
  • kako uz kvalitetan sadržaj privući pažnju
  • važnost web stranice i kako privući nove kupce
  • kako analizirati kampanju i koji su besplatni alati
  • važnost strategije

Na YouTube kanalu Skill Boxa možete pogledati besplatnu lekciju o strategiji oglašavanja.

Marijanova predavanja s konkretnim primjerima, te ostale predavača možete pregledati na Skill Box digitalnoj platformi na kojoj se možete preplatiti za polugodišnji ili godišnji pristup svim predavanjima!