Skill Box novi predavači: Larisa Lipovac Navojec

Skill Box novi predavači: Larisa Lipovac Navojec

Skill Box nova predavačica Larisa Lipovac Navojec: plesnim koracima do poduzetništva u kulturi!

Larisa Lipovac Navojec je prvakinja Zagreba i Hrvatske u ritmičko – sportskoj gimnastici. Ušla je u hrvatsku enciklopediju sporta kao prva ritmičarka koja je predstavljala Hrvatsku na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Larisa je plesačica, koreografkinja, plesna pedagoginja, redateljica ali i uspješna poduzetnica.

Larisa se ove godine pridružila predavačima Skill Boxa koji nesebično dijele svoje znanje i iskustvo.

Svoje predavanje u Skill Boxu započinje rečenicom kako svatko može naučiti plesati, a tijekom lekcija nekoliko puta naglašava koliko je bitna volja koja je ujedno njen glavni pokretač.

I dok Larisa svojim plesnim koracima osvaja svijet, ostavlja publiku bez teksta svakim svojim projektom, ona je isto tako uspješna poduzetnica, koja je uspjela povezati plesnu umjetnost s poduzetništvom u kulturi.

Ako dobro vladate jednom vještinom, pogotovo ako se radi o nekoj vrsti umjetnosti, ne znači nužno da vam je poduzetništvo blisko. 

  • Koliko su uopće bliske te dvije, na prvi tren dijametralno suprotne vještine – umjetnost i poduzetništvo?
  • Koje su prepreke, od kuda krenuti, kako od umjetnosti napraviti unosan posao, pronaći sreću u tome što radite i podijeliti s drugima svoje znanje.

Nema bolje osobe od Larise Lipovac Navojec, koja svojim osmjehom otvara sva vrata, znanjem potvrđuje zašto je najbolja, a nesebičnim pristupom prema svim polaznicima svog plesnog centra TALA pokazuje koliko je željna pomoći umjetnosti da postane još više cjenjenija nego što možda je u ovom trenutku.

Larisa broji već 40 godina uspješne karijere, nekoliko stotina projekata je iza nje, a kada je pogledate vidite osobu u kojoj je nepresušni izvor novih ideja, učenja, povezivanja, probijanja vlastitih granica, pomicanja nekih zadanih okvira jer zna kako i ima viziju što želi.

Teme lekcija:

  • Jazz Theatre
  • Pedagoški rad
  • Ljubav, entuzijazam, volja, edukacija
  • Ples kao karijera
  • Inkubator vizualno scenskih umjetnosti
  • Poduzetnica u kulturi

Postanite korisnik Skill Box digitalne platforme i odaberite pretplatu koja Vam najviše odgovara – https://skillboxclub.com/pretplata/