Shift Remote E02

Shift Remote E02

Serija virtualnih događaja iza koje stoje organizatori poznate SHIFT konferencije nastavlja se predavanjima Vitalyja Friedmana, Marka Boškovića i Henrija Helvetice.

Konferencija Shift trebala bi biti održana ovoga rujna, a kako bi do konferencije uživo brže prošlo vrijeme možemo pratiti besplatne online verzije na kojima će gostovati neki od najboljih govornika dosadašnjih izdanja Shifta, ali i neka nova lica.

Na drugom izdanju Shift Remote događaja tako ćemo poslušati predavanja freelance developera Henrija Helvetice, Vitalyja Friedmana iz Smashing Magazina, Bolajija Ayodejija iz Hashnodea, Marka Boškovića iz Barragea, Ante Tomića iz Infobipa i Ivana Vukmana iz Pseudocodea.

Glavna tema ovog izdanja Shift Remotea bit će kratko i jasno – frontend. 

Podteme će, kao i do sada, biti uistinu raznovrsne. Od onih koje će pokriti dizajn korisničkog sučelja poput predavanja Smart Interface Design Patterns koje će održati Vitaly Friedman, pa do govora o “bezglavom” CMS-u na predavanju Optimizing Content Management with the Headless CMS, gotovo će svaki developer lako pronaći nešto zanimljivo u izdanju Shifta na daljinu.

Pristup konferenciji je potpuno besplatan, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama.