Shift Remote

Shift Remote

Konferencija Shift trebala bi biti održana ovoga rujna, a kako bi do konferencije uživo brže prošlo vrijeme možemo pratiti besplatne online verzije na kojima će gostovati neki od najboljih govornika dosadašnjih izdanja Shifta, ali i neka nova lica.

U ljetnim mjesecima tako nas čeka čak 12 događaja Shift Remote na kojima će predavati više od 60 vrhunskih govornika. Program je podijeljen na epizode, a svaka od njih bavit će se posebnim dijelom tehnološkom temom, poput mobilnih aplikacija, javascripta ili AI-ja. Ulaz na sve događaje je besplatan, a sve što trebate napraviti je registrirati se besplatno putem stranica Shift Remotea.

Shift Remote E05

Peta epizoda Remote izdanja Shifta posvetit će se mobilnim aplikacijama i njihovom razvoju i optimizaciji. Govorit će Nicola Corti, voditelj Android infrastrukture u Spotifyu, Donny Walls iz Disneya te domaće snage Zlatko Matokanović iz Q Agency, Denis Fodor iz Ars Future i Goran Brlas iz Infinuma.

Teme će se ticati MotionLayouta na Androidu, DevOpsu i GitHubu i SwiftUI-ju te mnogo drugih specijaliziranih mobilnih problema.

Shift Remote E06

Šesto izdanje Shift Remotea bit će posvećeno Javascriptu, ana njemu će govoriti Sara Vieira iz CodeSandboxa, Cassidy Williams iz Netlifyja te Cyrille Fauvel iz Autodeska, kao i Nikola Pavesić Iz Nikkeija. Govorit će se o Reactu, useEffectu, ali i o IoT toaletu za mačke.

Ovaj tekst nadogradit ćemo s više informacija kako se iduća izdanja Shift Remotea budu popunjavala predavanjima!