SaaStanak #6 - Importance of Cross-functional collaboration

SaaStanak #6 – Importance of Cross-functional collaboration

SaaStanak se vraća uživo! Družimo se u prostorijama Treblle u Zagrebu (Kuzminečka ul. 10A, 3. kat), a tema ovog meetupa je "The importance of cross-functional collaboration in SaaS".

U suradnji s partnerom Treblle, SaaStanak donosi neke od najboljih Product Marketera u našoj industriji.

Davor Kolenc, Growth Specialist @ Treblle, će upoznati posjetielje sa svojom strategijom marketinga prema Developerima u svojem predavanju “Navigating the Dungeons of Product Feedback”.

Igor Kranjčec, Head of Marketing @ Determ, će moderirati panel raspravu o kros-funkcionalnoj suradnji u SaaS-u: Kako osigurati win-win kao Product Marketing Manager u SaaS-u?

  • Kako utjecati na roadmap proizvoda?
  • Kako osigurati dobar protok informacija među odjelima?
  • Kreiranje Sales enablement tokova
  • Kako stvoriti buy-in od dionika?
  • Postoji li takvo što kao previše interakcije s kupcima?

Govornici:

Ana Butara, Senior Segment Marketing Manager @ Infobip

Tijekom 5+ godina rada u Infobipu kao PMM, Ana je podržavala razvoj proizvoda ciljanim komunikacijama prema kupcima, omogućavajući prodaju i stvarajući G2M strategije za digitalni portfolio kanala Infobipa. Nedavno se preselila u ulogu Segment marketinga usredotočenu na podršku prodaji stvaranjem globalne marketinške strategije za rješenja izgrađena za pomoć kupcima u postizanju njihovih poslovnih ciljeva uz pomoć Infobipove komunikacijske platforme.

Marina Hudek, Head of Product Marketing @ Rocket Chat

Marina Hudek ima deset godina iskustva u digitalnom i product marketingu. Počela je kao digitalni marketing menadžer, a zatim se usredotočila na B2B softverski product marketing. Kao product marketing manager u nekoliko IT tvrtki, imala je priliku raditi na različitim GTM strategijama i lansiranjima SaaS proizvoda na globalnom tržištu. Trenutno je Head of Product Marketing u Rocket.Chat, open-source komunikacijskoj platformi, gdje vodi tim za product marketing

Moderator:

Igor Kranjčec, Head of Marketing @ Determ

Igor je Head of Marketing u Scaleupu Determ, gdje vodi timove za Product, Digital, Content & Customer marketing. U product marketingu je više od 8 godina, uglavnom usredotočen na SaaS proizvode u B2B svijetu. Ambasador je za Product Marketing Alliance i koristi Ambasadorsku ulogu kako bi podijelio znanje i stručnost o Product Marketingu s ljudima diljem svijeta.

Prijavite se putem ovog linka!