SaaS Stock Meetup Zagreb

SaaS Stock Meetup Zagreb

Prvi otvoreni SaaS Stock Meetup u Zagrebu okupit će lokalnu zajednicu tvrtki koje se bave prodajom softvera kao usluge. Dublji uvid u globalno i lokalno SaaS tržište donijet će kroz panel osnivača, prodavača i ulagača koji će iz vlastitog iskustva pričati o izazovima i prednostima SaaS poslovanja.

SaaStock Zagreb Meetup

Protekla se godina može nazvati “divljom” za tvrtke koje prodaju ‘software as a service’, odnosno za SaaS tvrtke – zato će se osnivači, zaposlenici i sve koje zanima SaaS svijet okupiti 2. rujna u Zagrebu na prvom otvorenom SaaS Meetupu u 18 sati u Garden Breweryju na Žitnjaku.

Cilj događaja je razmjena izazova, iskustava i najboljih praksi na lokalnoj razini te povezivanje. Globalno SaaS tvrtke cvjetaju i dosežu rekordne valuacije, izlaske na burzu te rekordne runde ulaganja. Odražava li se to na lokalno i regionalno tržište? S kojim se specifičnim izazovima susreću domaći osnivači, kako dolaze do financiranja, kako prodavati softver kao uslugu iz Hrvatske?

Za što dublji uvid u globalno i lokalno SaaS tržište događaj je okupio panel poznatih osnivača i stručnjaka koji će iz vlastitog iskustva pričati o izazovima, prednostima, financiranju, valuacijama. Josip Begić iz Lebesguea, Petar Ćuk iz Mediatoolkita,
Nikola Pavešić iz Infobipa i Julien Coustaury iz Fil Rouge Capitala donijet će svježe novosti iz SaaS svijeta.

Prijaviti se možete na stranici događanja uz kotizaciju od 9,99 eura koja vrijedi za ulazak na događaj i dva pića, a koja će se iskoristiti da daljnji razvoj SaaS zajednice i događanja u Zagrebu.