RockPaperProduct 2021.

RockPaperProduct 2021.

RockPaperProduct konferencija posvećena je razvoju digitalnih proizvoda u B2C i B2B poljima – za developere, dizajnere i product menadžere, product tvrtke i agencije koje žele razvijati svoj proizvod!

RockPaperProduct je prva konferencija u regiji posvećena razvoju i marketingu digitalnih B2B i B2C proizvoda, kao i digitalizaciji postojećih proizvoda u B2C i B2B poljima. Uz podršku A1 Hrvatska okupljamo strane i domaće predavače s iskustvom u razvoju, skaliranju i upravljanju digitalnim proizvodima.

Što očekivati na RockPaperProduct 2021.?

RockPaperProduct je konferencija gdje svi uključeni u razvoj proizvoda mogu:

  • učiti iz iskustva uspješnih poduzetnika u svijetu digitalnih proizvoda;
  • saznati kako pokrenuti proizvod iz nule;
  • razmijeniti iskustva s drugim product poduzetnicima;
  • dobiti uvide u različite problematike pri razvoju proizvoda (pricing, skaliranje, customer success…).

Od stranih predavača, dolaze Justin Jackson, vodeći indie product bloger, koji će pričati o tome kako razviti (uspješan!) proizvod iz nulePatrick Campbell, osnivač i CEO ProfitWella (prije poznat kao Price Intelligently) koji će podijeliti svoje iskustvo u tome kako definirati cijenu proizvoda tako da privučete kupce, a pritom ne bankrotirate.

A s domaće scene izdvajamo:

Kome je konferencija namijenjena?

RockPaperProduct namijenjen je prvenstveno product ownerima i menadžerima, developerima, dizajnerima i projektnim menadžerima – ukratko, svima onima koji upravljaju proizvodnom IT tvrtkom ili agencijom usmjerenom na razvoj proizvoda te zaposlenima u tvrtkama koje razvijaju te proizvode ili će se na to tek odvažiti.

Bilo da se radi o novom startup proizvodu ili digitalizaciji postojeće industrije, RPP je prava lokacija za informiranje i razmjenu znanja!

Prijavite se besplatno!

Sudjelovanje na konferenciji je u potpunosti besplatno!

Pratiti nas možete putem Facebook Livea, a želite li se uključiti u raspravu i postavljati pitanja na #rpp konferenciji, prijavite se za sudjelovanje putem Zooma ispunjavanjem prijavne forme*!

*ako ste se već prilikom prijave na RockPaperStartups prijavili i za ostale konferencije u RockPaper* ciklusu, prijavu nije potrebno ponavljati!

_________

RockPaperProduct je drugi događaj u trijadi RockPaper* konferencija.

Prethodi mu RockPaperStartups, konferencija koja okuplja vodeće hrvatske foundere i slavi 10+ godina uspjeha domaće startup scene!

Slijedi ga RockPaperGrowth, prva konferencija u regiji posvećena metodama i alatima za brzi rast i skaliranje.