RockPaperGrowth 2021.

RockPaperGrowth 2021.

RockPaperGrowth konferencija posvećena je marketingu za rast digitalnih proizvoda i rješenja, bilo da se radi o startupima, scaleupima ili korporativnim proizvodima.

RockPaperGrowth je prva konferencija posvećena marketingu i prodaji usmjerenima na rast digitalnih proizvoda i rješenja. Uz podršku FIVE agencije, stručnjaci domaće scene obuhvatit će sve: od pozicioniranja proizvoda pa do prodaje agencijskih uslugagrowth hacking, content product marketing te martech.

Što očekivati na RockPaperGrowth 2021.?

Taja Kuzmić iz Fivea predstavit će nam studiju slučaja na temelju primjera Fiveovih klijenata koji su u raznim fazama razvoja proizvoda: od onih koji su tek u fazi lansiranja digitalnog proizvoda do onih koji su zbog tržišta i stagnacije nužno morali pivotirati. Drugo predavanje održat će Luka Strišković iz Barragea, a podijelit će s nama savjete i principe brzog rasta i razvoja.

Panel rasprave bavit će se growth marketingom i rastom uz pomoć sredstava iz EU, a u rasprave će biti uključeni:

Kome je konferencija namijenjena?

RockPaperGrowth namijenjen je firmama u svim fazama razvoja – startupima, scaleupima, pa čak i jednorozima koji još imaju prostora za galop. Ukratko – svima kojima growth metode mogu koristiti u poslovanju!

Prijavite se besplatno!

Sudjelovanje na konferenciji je u potpunosti besplatno!

Pratiti nas možete putem Facebook Livea, a želite li se uključiti u raspravu i postavljati pitanja na #rpg konferenciji, prijavite se za sudjelovanje putem Zooma ispunjavanjem prijavne forme*!

*ako ste se već prilikom prijave na RockPaperStartups ili RockPaperProduct prijavili i za ostale konferencije u RockPaper* ciklusu, prijavu nije potrebno ponavljati!

_________

RockPaperGrowth je treći i završni događaj u trijadi RockPaper* konferencija.

Prethode mu RockPaperStartups, konferencija koja okuplja vodeće hrvatske foundere i slavi 10+ godina uspjeha domaće startup scene!

I RockPaperProduct, prva konferencija posvećena isključivo tvrtkama koje razvijaju proizvode.