Reboot InfoGamer 2018.

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Reboot InfoGamer 2018.

Najveći regionalni sajam gaming industrije vraća se sedmi puta na Zagrebački velesajam gdje će u tjedan dana okupiti više od 70 tisuća posjetitelja iz zemlje i regije, kao i regionalno LAN finale A1 Adria League u igrama Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Clash Royale i Hearthstone.

Kroz tjedan dana očekuju nas svi sadržaji za koje smo i naviknuli na InfoGameru, od cosplay natjecanja i mora raznih nagradnih igara, pa sve do prezentacija najboljih regionalnih (i svjetskih) game dev studija te najbolje gaming opreme. Tako nas kroz pet dana čeka više od 20.000 kvadratnih metara prostora za izlaganje, na kojem će nas, osim standardnih svakodnevnih giveawaya, čekati i mogućnost isprobavanja svega i svačega.

Tu će biti PlayStation Classic, nova PS konzola razvijena slično kao i Nintendo NES i SNES Mini na kojoj se nalaze neke od najpoznatijih PlayStation 1 igara, a za one koji ipak nisu baš za retro akciju naći će se VR-ova. Svoje štandove i izlagačke prostore imat će i mnoštvo domaćih game dev studija i indie developera koji će predstaviti ono najbolje što imaju za ponuditi.

Ovogodišnja novost je i mnogo veći prostor za A1 Adria League, koja dobija potpuno svoj paviljon u kojem će se odvijati natjecanja za više od 20.000 eura nagrade. Domaći brend gaming periferije esport arena predstavit će na posebnom prostoru svoje miševe, tipkovnice i drugu periferiju, a imat ćete priliku igrati i novi Dreams te Kingdom Hearts 3. Također će ove godine čitavih 2000 kvadrata biti posvećeno analognim igrama poput Magic:The Gathering TCG i Warhammer board gameu, između ostalih.

Novina ove godine su i Reboot InfoGamer Awards, natjecanje na kojem će se odabrati, po svemu sudeći najbolje igre predstavljene na sajmu (ali i šire). Iz Reboota navode kako je ovaj događaj početak nove tradicije te da će se i na svakom idućem InfoGameru odvijati iste nagrade. Također, dok čekate ovogodišnji InfoGamer vrijeme možete kratiti i službenim soundtrackom!