Reboot Games Weekened

Reboot Games Weekened

U iščekivanju povratka Reboot InfoGamera, organizatori Reboot i A1 Hrvatska donose dvodnevno gaming događanje – Reboot Games Weekened.

Jedan od najvažnijih naglasaka događanja Reboot Games Weekenda je i veliko spektakularno jubilarno, deseto finale najveće regionalne esport lige – A1 Adria League. Natjecanja će se tijekom oba dana održavati na prostoru A1 Adria League arene, najvažnije točke okupljanja svih pravih fanova esporta ove jeseni.

Sve obožavatelje videoigara u subotu i nedjelju, 12. i 13. studenog, očekuje nastup regionalnih titana Brawl Starsa, FIFA-e i CS:GO-a. A1 Hrvatska za jubilarnu sezonu Lige osigurala je ukupni nagradni fond od čak 100.000 kuna.

Korak uz svjetske trendove, deseto izdanje A1 Adria League, obilježit će i kolekcionarski NFT-jevi u ograničenoj količini od samo 1.000 komada s 5 različitih motiva. Ovu posebnu memorabiliju posvećenu gejmerskom jubileju i dugogodišnjoj suradnji s Rebootom, osmislio je A1 Hrvatska kao prvi telekom koji je na ovaj način istupio na hrvatskom digitalnom tržištu, u suradnji s regionalnim Hubom NEAR blockchaina kroz platformu h00kd koja omogućuje jednostavno generiranje NFT-eva za kompanije i evente.

Najsretniji posjetitelji vratit će se doma s digitalnom gejmerskom uspomenom, a moći će ih međusobno razmjenjivati. Kako je količina NFT-jeva A1 Adria League ograničena, fanovi će u posebnim aktivacijama u sklopu A1 chill zone na Reboot Games Weekendu imati priliku osvojiti NFT kartice, koje na sebi imaju QR kod, skriven zaštitnom folijom, čijim će skeniranjem preuzeti svoj NFT.