Radionica: Performance marketing u doba krize

Radionica: Performance marketing u doba krize

U vremenima kada nitko nije pošteđen krizne situacije, a rezanje budžeta je neminovno, trebat će posebno pažljivo pripremati i mjeriti učinkovitost oglašavanja i komunikacije.

Mnogima je teško naći prilike za realizaciju uspješnih kampanja kroz smanjene budžete, a da rezoniraju s brendom i okolnostima pandemije. Međutim, pri popuštanju mjera želite biti spremni za online aktivnosti koje u relativno kratkom roku mogu dati direktan povrat na uložene budžete.

Za to je provjeren lijek performance marketing kojeg splitski SeekandHit ima u malom prstu, a koji se prošle godine kao 5. najbrže rastuća tvrtka u Hrvatskoj našao na Deloittovoj Fast 500 EMEA listi upravo na krilima marketing in tech rješenja. Njihovi dugogodišnji stručnjaci koji su radili za klijente poput HBO-a, Valamara i Podravke pripremili su radionicu kojom će pokriti najvažnije aspekte digitalnih strategija.

Svladajte teoriju i praksu performance marketinga!

Od 8. do 10. lipnja imat ćete priliku doznati koje digitalne aktivnosti možete poduzeti nakon koronavirusa i za vrijeme krize kako biste ostvarili dobre online rezultate i osigurali rast poslovanja na naprednoj praktičnoj radionici!

Kroz kombinaciju teorije i prakse uz stručnjake performance marketinga imate priliku naučiti kako postići rast na digitalnim kanalima u ovim izvanrednim vremenima. Radionica se sastoji od tri bloka koji obuhvaćaju:

  • Performance marketing i elemente digitalne strategije
  • Mjerenje i praćenje rezultata te
  • Individualno savjetovanje.

Svaki od blokova sastoji se od teorijskog pregleda, studija slučaja, a potom izrade konkretnih aktivnosti koji će se na radionici prokomentirati, a nakon nje primijeniti. Više o radionici i što ćete sve naučiti možete saznati na službenoj web stranici.

Prijavite se na radionicu sa stručnjacima iz SeekandHita putem ove Google forme!