Prvi hrvatski WooCommerce Meetup!

Prvi hrvatski WooCommerce Meetup!

Neuralab pokreće prvi hrvatski WooCommerce Meetup, a priča ne staje na prvom. Svakih dva mjeseca moći ćete čuti korisna predavanja od njihovih i drugih stručnjaka specijaliziranih za razvoj eCommerce rješenja na ovoj platformi.

Prvi na redu su Vedran Hanževački iz Neuralaba i Goran Gluhak iz Cinnamon agencije!

O webshop sadržaju i korisničkom iskustvu

Vedranovo predavanje “Content experience: kako pripremiti sadržaj za WooCommerce webshop“ pokazat će vam kako promatrati web sadržaj iz druge perspektive. Vedran će razgovarati o najčešćim problemima prilikom stvaranja i umetanja sadržaja u CMS te o glavnim značajkama učinkovitog opisa proizvoda.

Vedran je magistrirao grafičku tehnologiju i obožava sve oko UX/UI dizajna. Već 3 godine stvara nova korisnička iskustva za razne web aplikacije na WordPress i WooCommerce platformama u Neuralabu.

Goran će nastaviti s predavanjem “Sedam veličanstvenih: UX/UI pravila i obrasci za eCommerce“. Kako i sam naslov kaže, provest će vas kroz 7 više ili manje poznatih UX/UI pravila i često korištenih obrazaca u rješenjima za e-trgovinu. Fokus je na pravilima i obrascima koje možete odmah isprobati i primijeniti na svoj postojeći ili budući eCommerce projekt.

Goran je UX/UI dizajner koji trenutačno surađuje s agencijom Cinnamon na različitim projektima te je ujedno i predavač na Algebri, s prethodnim freelance iskustvom u WordPressu. Zaljubljenik je u WordPress i WooCommerce te je jedan od suorganizatora zagrebačkog WordPress meetupa.

Pridružite im se i podijelite iskustva

Organizatorima se javite preko Meetupa ako ste zainteresirani podijeliti iskustva vezana uz WooCommerce. Bilo da ste otkrili neki cool plugin, imate neki izazov s kojim ste se suočili ili neku povezanu temu oko koje ste entuzijastični. “Ovo je prilika za sve nas da dijelimo i učimo jedni od drugih“, poručuju.

 

Program

Do daljnjega (novih mjera), Woo meetupi će biti virtualni!

Jednom kada RSVP-ate na Meetupu dobit ćete i pristup poveznici na Zoom putem kojeg će se meetup održati.

18:00 – Meet & Greet

18:10 – Vedran Hanževački: The content experience – how to prepare content for WooCommerce webshop

18:40 – Q&A session

18:50 – Goran Gluhak: Seven Magnificent: 7 UX / UI Rules and patterns for eCommerce

19:20 – Q&A session

19:30 – outro