#play14

#play14

Igre zapravo mogu biti alat za razvoj „mekih” vještina radnika, unaprijeđenje timske suradnje te katalizator poslovnih inovacija.

#play14 je organiziran kao “nekonferencija” na kojoj su sudionici također suradnici na sesijama. Svatko tko želi pokrenuti temu može zatražiti mjesto u dnevnom redu, a raspored se radi svako jutro, na licu mjesta. Lucija Pilić sudjelovala je na #play14 koneferenciji u Műnchenu, a za Netokraciju podijelila je svoja iskustva.

#play14 je otvoren za sve zainteresirane, ali će vam biti posebno koristan ako vodite tvrtku, voditte trvtku i projekt (Agile/Scrum/Lean) ili ako ste inovator koji želi predstaviti i isprobati različite metode korištenja igara za bolje poslovne procese, produktivnost, proizvode i usluge, timsku komunikaciju i organizacijsku kulturu.

Ovo je prilika da dobijte nove ideje za igre i aktivnosti koje ćete moći isprobati odmah sa svojim timovima. Također, igrat ćete igre koje već poznajete, ali otkrit ćete njihove varijacije ili općenito potpuno nove aktivnosti.

#Play14 je mjesto za eksperimentiranje s novim igrama ili bilo kojom idejom koju imate s ljudima otvorenog uma koji će rado dati povratne informacije. Možete doći s idejom o nečemu što želite poučavati i pronaći ljude koji će vam pomoći u dizajniranju igre koja će postići vaš određeni obrazovni cilj.