Photomath Engineering Management Meetup #4

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Photomath Engineering Management Meetup #4

Ako ste inženjer ili voditelj inženjerskog tima koji vjeruje da nije sve u tehničkim vještinama - i želite naučiti kako pozitivno utjecati na svoje kolege i tim - ovo je događaj za vas!

Za kraj godine, Photomath je pripremio četvrti u nizu Photomathovih događaja za senior inženjere, tehničke voditelje, voditelje timova, inženjerske menadžere, direktore, potpredsjednike, tehničke direktore ili one koji to žele tek postati!

4. Engineering Management Meetup posvećen je temi što znači dobro upravljati inženjerima

Podsjetnik na prethodne Photomathove Engineering Management događaje :

Četvrti meetup održava se 07. prosinca tijekom kojeg će Ivica Vrančić, konzultant za razvoj menadžmenta (Verantius), održati predavanje o “Ulozi menadžera u Performance Managementu” , a Vesna Bilić, Engineering Managerica u Photomathu,  predavanje “Managing Low performers vs High performers”.

Sva predavanja održat će se na hrvatskom jeziku.

Događaji se održavaju u Photomathovom sjedištu u Strojarskoj 20, na 26. katu od 18 do 21 sat. Broj mjesta je ograničen, a dolazak je moguć uz obaveznu prijavu putem Google forme (RSVP na Meetupu nije dovoljan!).

Za koga je događaj namijenjen?

Događaj je otvoren za sve razine inženjerskih lidera, menadžera i voditelja timova, uključujući one koji nisu menadžeri koji možda razmišljaju o prelasku na upravljačku ulogu. Isto tako, događaj će biti koristan i svim stručnjacima koji žele doprinositi poslovnim procesima i van menadžerskih uloga:

  • Stručnjaci koji žele prijeći u upravljačku ulogu, ali nisu sigurni je li to za njih;
  • Stručnjaci koji žele ostati u tehničkim ulogama, ali žele imati veći utjecaj u svojim organizacijama;
  • Stručnjaci koji žele ostati u tehničkim ulogama, ali žele naučiti što je menadžment, što očekivati od menadžera i kako se međusobno podržavati;
  • Stručnjaci koji su nedavno prešli na upravljačku ulogu;
  • Menadžeri koji žele unaprijediti određenu vještinu;
  • Menadžeri koji prelaze na meta-upravljanje (menadžeriranje menadžera).
Broj mjesta je ograničen na 100, a interes dosta velik. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme ako želite sudjelovati LIVE (ili ako želite da vam pošalju snimku).