PANTHEON Konferencija

PANTHEON Konferencija

Uz aktualnu tematiku konferencije »Povezani, sigurni, spr€mni«, sudionici će se upoznati s novom generacijom pograma PANTHEON 11, prednostima online poslovnog programa PANTHEON WEB LIGHT i novostima ePoslovanja saznati kako uz PANTHEON bezbrižno prijeći na euro.

Datalab HR u Hotelu Antunović na svojoj godišnjoj PANTHEON konferenciji predstavlja novu generaciju programa PANTHEON 11, u kojoj je sigurnost podataka na prvom mjestu. Nova generacija ovog poslovno-informacijskog sustava odlikuje se najvišim sigurnosnim standardima i osigurava sveobuhvatnu zaštitu podataka, bez obzira na to nalazi li se program u hostingu ili na korisnikovoj infrastrukturi.

Druga tema centralnog dijela konferencije je prelazak na euro uz PANTHEON. Koji će se
podaci automatski ažurirati u programu, što će trebati ručno podesiti i zašto je uz PANTHEON prelazak na euro zaista bezbrižan, prezentirat će Datalab HR stručnjaci, kao i Datalabovi strateški partneri.

Bit će predstavljene i dodatne usluge ePoslovanja u PANTHEON-u, kao što su DMS i Workflow. Poseban naglasak bit će na eKnjiženju, koje radi na bazi OCR-a, odnosno optičkog prepoznavanja znakova, pomoću čega analogne dokumente pretvaramo u digitalne uz minimalnu mogućnost pogrešaka nastalih pri prepisivanju podataka.