PANTHEON Day 2019.

PANTHEON Day 2019.

Na PANTHEON Dayu predstavit će se stanje odnosno dobri i slabi rezultati hrvatske digitalizacije u 2019. godini, najbolje PANTHEON digitalne prakse te vizija budućnosti.

Datalab HR, najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, organizira 9. svibnja u Hotelu Sheraton Zagreb, svoju godišnju konferenciju PANTHEON Day 2019.

Svoja iskustva i konkretne savjete vezane uz procese digitalizacije u Hrvatskoj 2019. podijelit će stručnjaci iz struke, ali i državnih tijela. Govorit će se o strategijama digitalizacije poslovanja te uspješnim digitalnim praksama prema profilima i vrstama tvrtki uz PANTHEON alate i funkcionalnosti.

Hrvatska se po indeksu digitalnog gospodarstva i društva Europske komisije (DESI-u) uvrstila na 22. mjesto među 28 država članica EU, no kakva je stvarna “digitalna” praksa hrvatskih tvrtki? Događanje otvara okrugli stol na kojem će biti predstavljeno viđenje digitalizacije u Hrvatskoj danas. Moderator panela je g. Aron Paulić iz izdavačke kuće BUG, a gosti aktualne teme su:

  • Maja Radišić Žuvanić, Ministarstvo gospodarstva
  • Tomislav Bronzin, HR IT udruženje pri HGK,
  • Damir Novotny,ekonomski analitičar
  • Boris Žitnik, IT analitičar, Omnia Consult
  • Goran Težak, direktor Datalab HR

Poslijepodnevni program namijenjen je PANTHEON radionicama na kojima će stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab HR partnerima prikazati nove funkcionalnosti svih modula PANTHEON ERP-a.

Program konferencije pogledajte na službenoj stranici.

Konferencija PANTHEON Day najveće je poslovno-edukacijsko događanje PANTHEON zajednice. Od prvih začetaka 2004. godine pa sve do danas, konferenciju je posjetilo više od 5000 sudionika u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji. Na događanju, PANTHEON i gostujući stručnjaci predstavljaju novosti u programu i aktualne tematike iz zakonodavstva i gospodarstva.