Out Of Office

Out Of Office

Svrha konferencije je potaknuti ljude da više borave izvan kuće i ureda i da svoju energiju crpe iz savladavanja nepoznatih situacija na putovanjima ili iz opuštajućeg odmora u prirodi kako bi nakon povratka svježi mogli staloženije rješavati svoje svakodnevne zadatke.

Na konferenciji ćete dobiti pregršt informacija i ideja kako i gdje putovati, čuti priče iz različitih kutaka svijeta te imati priliku razmijeniti iskustva s istomišljenicima. Oni koji žele putovati, ali imaju određene kočnice otkuda krenuti, moći će se motivirati predavanjima poput kako jeftinije putovati ili posjetiti američke nacionalne parkove, dok će onima iskusnijima biti zanimljivo saznati kako trekkati po džungli ili putovati kamperom. Ranko Ilić, direktor Zračne luke Zagreb, otkrit će nam neke tajne avionskog putovanja.

Konferenciju će voditi Ida Prester, a key speaker je Krešimir Sučević Međeral, širokoj javnosti poznat kao lovac iz Potjere, ali i veliki strastveni putnik.Za dobru zabavu tu je i putnički kviz Morane Zibar na kojem će posjetitelji, osim lagane provjere znanja, imati priliku osvojiti i vrijedne nagrade. Uz kviz, tu će biti još nekoliko zabavnih kutaka, a o čemu se radi, najbolje da provjerite na licu mjesta.

Ulaznice možete kupiti preko sustava Entrio.