#ostanidoma webinar: korištenje aplikacija i alata za rad od kuće

#ostanidoma webinar: korištenje aplikacija i alata za rad od kuće

Rad od kuće nekima od nas pada lekše, a nekima teže. Ako niste do sada previše prakticirali remote, velike su šanse da u ovo vrijeme epidemije imate dosta izazova, ali niste jedini. Srećom, mnoge tvrtke rado dijele svoja iskustva pa će tako i tvrtka Span održati niz webinara na kojima će se govoriti o aplikacijama i alatima koji olakšavaju remote rad.

Predavanja su namijenjena svima koji rade na daljinu, precizna su i jednostavna za praćenje te daju jasan pregled alata koji olakšavaju novu stvarnost rada na daljinu. Traju 45 minuta, tako da ih većina zaposlenih ljudi može uklopiti u svoj kućno-radni raspored. Predavanja će obuhvatiti teme poput Microsoft Teams alata, izazove produktivnosti i sigurnosti tijekom rada od kuće, te sveukupne savjete za bolje nošenje s problemima današnjice.

Prvo predavanje održat će se sljedeću srijedu, 15. travnja, a u nastavku se nalazi popis svih tema koje će se obrađivati u naredna četiri tjedna.

15. travnja “Korištenje Microsoft Teams platforme za timski rad na daljinu“ – Microsoft Teams je svestrana platforma, koja može biti puno više od alata za održavanje online sastanaka. Spanovi predavači pokazat će kako iskoristiti sve značajke platforme te ostvariti puni potencijal svojih virtualnih timova.

22. travnja “Ostanite zaštićeni i produktivni u vašem kućnom uredu“ – Kako nadići izazove koje sa sobom nosi zaštita i sigurnost posla u kućnom okruženju, održavajući pritom lak pristup svojim resursima sa svih svojih uređaja, bilo kada.

29. travnja “Kako ostati produktivan u radu na daljinu“ – Spanovi predavači predstavit će polaznicima aplikacije za osobnu produktivnost, koje omogućavaju lako nadgledanje svojih zadataka i potiču veću učinkovitost.

6. svibnja “Potaknite i pojačajte timsku produktivnost uz O365 aplikacije“ – predavanje o najboljim aplikacijama koje omogućavaju učinkovitu suradnju i povezivanje timova čak i dok rade odvojeno, uz posebne tips & tricks koje znaju samo najbolji eksperti.

Detalje o webinarima možete pronaći na službenim stranicama Spana.