Online meetup: Startups VS COVID-19: Planiranje tijeka novca za poduzetnike

Online meetup: Startups VS COVID-19: Planiranje tijeka novca za poduzetnike

Kako upravljati financijama u doba epidemije? Saznajte na drugom izdanju online meetupa u organizaciji Lean Startupa.

Drugo izdanje online meetupa koji je započeo prošloga tjedna u jeku velike epidemije COVID-19 virusa čeka nas ovaj vikend, a dok je tema prvoga izdanja bila prilagođavanje poslovanja novonastaloj situaciji, drugi će se pozabaviti financijama, odnosno borbom s takozvanim cashflowom. 

Svi znamo da je planiranje tijeka novca jedan od najvažnijih dijelova poslovanja, a također smo vrlo svjesni koliko lako može doći do velikih problema – posebice kada se dogode velike katastrofe poput ove koju sada proživljavamo. Ipak, nije sve tako crno, a ako vam treba pomoć oko samog čina planiranja financija na meetupu će se govoriti o tome koje parametre trebate uzeti u obzir kod planiranja financija, kako treba stvarati tablice i modele za planiranje i kako ih ažurirati. O ovim temama govorit će Hermes Arriaga, CEO Impact HUB-a u Zagrebu.

Nakon ovog uvodnog predavanja bit će riječi o online edukacijama, online vođenju nastave i načinima na koje se ona može unaprijediti.

Kako se radi o internetskom meetupu, svi ste pozvani i slobodno možete dijeliti poziv sa kolegama, a više informacija i način prijave na sam događaj možete pronaći na službenim stranicama događaja.