Online Meetup: Kako startupi i poduzetnici mogu pomoći društvu i održati svoje poslovanje u vrijeme pandemije koronavirusa

Online Meetup: Kako startupi i poduzetnici mogu pomoći društvu i održati svoje poslovanje u vrijeme pandemije koronavirusa

Ne možete iz kuće? Ne znači da morate biti bez meetupa!

Na žalost, epidemija koronavirusa vrlo će vjerojatno ostaviti duboke tragove na svjetskom gospodarstvu, ali pohvalno je kako postoji velik broj inicijativa koje nastoje pomoći u ovim teškim vremenima. Tako će Lean Startup Hrvatska održati online meetup za sve startupere koji razmišljaju kako pomoći društvu i nastaviti s poslovanjem u doba koronavirusa.

Kako velika većina digitalaca, startupera i poduzetnika ovih dana ostaje kod kuće, jedino je logično bilo napraviti meetup putem interneta na kojem bi se zajednica okupila. Tako će se ovoga tjedna održati spomenuti meetup na koji su dobrodošli svi digitalni profesionalci kako bi razmjenom znanja i iskustava pomogli jedni drugima, ali i društvu. Iz organizacije navode:

Dok sjedimo doma možemo višak energije, vlastitu kreativnost, znanje i iskustvo upotrijebiti da bismo doskočili situaciji u kojoj se nalazimo, ali i pripremili se na ono što slijedi.

Zato mobiliziramo sve hackere, hustlere i hipstere, startup zajednicu, sve koji profesionalno rješavate probleme i izazove na online meetup.

Prva tema meetupa koji će se održavati svake subote jest Prilagođavanje promjenama radnih uvjeta o čemu će govoriti Željko Švedić, CEO tvrtki TestDome i Gembox te Mladen Geng, operativni menadžer Bornfighta.

Meetup će se održavati putem servisa Zoom, a više detalja o tome kako se prijaviti možete pronaći na službenim stranicama događaja. Pazite se, perite ruke i pomozite kako možete!