Online kupac u 2022. i očekivanja u 2023.

Online kupac u 2022. i očekivanja u 2023.

Novi rezultati consumer insightsa u Hrvatskoj! Za sve crossborder trgovce, kratka usporedba sa slovenskim tržištem. Jeftinije.hr u suradnji sa Valiconom priprema E-commerce Report koji možete dobiti besplatno.

Znate li što nam je zaista od pomoći u pripremi marketinških i prodajnih planova za iduću godinu? Uvid u kupovno ponašanje potrošača u godini ranije. Ono pokazuje kupčev odnos prema brendu trgovca i njegovo stvarno kupovno iskustvo. Sve to možete dobiti potpuno besplatno u E-commerce reportu kojeg je Jeftinije.hr pripremio u suradnji s Valiconom.

Također, moći ćete poslušati stručnjaka Kristijana Gregorića iz Valicona, koji svake godine dostavlja E-commerce Report, te Igora Martinovića, voditelja prodaje u Jeftinije.hr, koji će vam pomoći objasniti obrasce ponašanja kupaca. Razgovarati će se i o očekivanjima za 2023. godinu.

Kako do E-commerce reporta? Možeš se prijaviti na besplatni webinar u kojem će se organizatori posebno dotaknuti određenih poglavlja iz E-commerce reporta i pomoći vam ga protumačiti i razumjeti. Dan nakon webinara svi će sudionici dobiti svoju kopiju besplatnog E-commerce reporta.

Na besplatni webinar, koji će se održati 12. siječnja u 13:45, možete se prijaviti pomoću obrasca.