LEAP Summit u Zagrebu

LEAP Summit u Zagrebu

Najveća konferencija za mlade u jugoistočnoj Europi LEAP Summit stiže u svibnju, dolazi više od 60 predavača iz vrha poslovnog svijeta

Ovogodišnja međunarodna multidisciplinarna konferencija LEAP Summit održat će se uživo u Zagrebu u Branimir Mingle Mallu – CineStar Zagreb. Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi okupit će više od 2500 sudionika iz više od 30 zemalja te raznolike domaće i strane predavače iz vrha poslovnog svijeta.

Kao i dosadašnjih godina fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

LEAP Summit stavlja naglasak na razvoju vještina budućnosti, edukaciji o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima. Mladi će i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a posebna odlika konferencije je prilika za networking.

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, startupima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a prijaviti se možete ovdje.