NEM Zagreb 2022

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

NEM Zagreb 2022

Svjetski poznati kreativci TV industrije vraćaju se u Zagreb, a pripremljeni su paneli, radionice, premijere TV serija i natječaj u pisanju scenarija.

NEM Zagreb 2022, TV market relevantan za središnju i istočnu Europu fokusiran na kreativnu stranu TV industrije, vraća se u Zagreb krajem godine. Od 7. do 9. prosinca, Esplanade Zagreb Hotel će postati centralno mjesto okupljanja uspješnih predstavnika FTA televizija, pay-tv kanala i streaming servisa, producenata, redatelja, glumaca, scenarista, produkcijskih kuća te agencija i ostalih stvaratelja sadržaja, pod krilaticom All about content creation.

Događanje je fokusirano na CEE regiju i zemlje s nižim kapacitetom za produkciju unutar regije s ciljem spajanja audiovizualnih profesionalaca i ključnih donositelja odluka iz Europe. Također, u tjednima prije samog događanja, bit će organizirana serija radionica pod vodstvom uglednih stručnjaka pružajući kreativcima priliku za usavršavanje vještina.

Jedinstvena platforma za koprodukciju

Kreatori TV sadržaja iz CEE regije će interes pronaći i u posebnom djelu programa nazvanom Co-production Platform. Kroz seriju različitih događanja poticat će se ideja i prednosti zajedničke proizvodnje sadržaja – od prezentacija projekata u potrazi za koprodukcijskim partnerima i privatnih tematskih događanja i networking prilika do radionica o osmišljavanju, razvoju, produkciji i distribuciji projekata.

Panel rasprave, prezentacije, premijerna predstavljanja novih televizijskih serija, edukacija i jedinstvena prilika za networking s ekspertima za TV industriju neizostavan su dio svakog izdanja New Europe Marketa (NEM) – kako u zagrebačkom, tako i u dubrovačkom izdanju koji će u lipnju 2023. obilježiti desetu godinu održavanja.

Prethodno izdanje NEM Zagreba 2019. podržale su tvrtke kao što su AMC Networks, BBC Studios, Viacom CBS, Lionsgate, Rai, Hrvatska Radiotelevizija (HRT), all3 media international, Big Light Productions, Keshet International, Beta Film, yes studios., Star Media i brojni drugi.

Detaljnije informacije o Early Bird cijenama kotizacija pronađite na službenoj NEM Zagreb 2022 web stranici.