NEM DUBROVNIK 2022

NEM DUBROVNIK 2022

Ekskluzivno predstavljanje nove regulative u Zakonu o elektroničkim medijima u Hrvatskoj, strategija i planovi streaming platforme HBO Max, uloga i odgovornosti FTA kanala tijekom krize, trendovi u svijetu u usporedbi s CEE regijom, samo su neke od najavljenih tema.

Brs_basic

Objavljen je program TV marketa NEM Dubrovnik 2022! Europsko događanje posvećeno televiziji u svojem devetom izdanju ponovno će ugostiti donositelje odluka koji kreiraju sadašnjost i budućnost TV industrije. Većina prezentacija, panela, screeninga i networking događanja odvijat će se u poznatom Hotelu Dubrovnik Palace, uz nekoliko dodatnih atraktivnih lokacija.

Ključni paneli i teme:

Neki od najuspješnijih donositelja odluka u TV industriji i ove će se godine okupiti na panelu VIEW FROM THE TOP IN TV INDUSTRY. Koje su se poslovne prakse, vrijednosti i pristupi pokazali kao najuspješniji u ovoj dinamičnoj industriji, otkrit će govornici:

  • Hans Troelstra, CEO, M7 Group
  • Christoph Limmer, Executive Vice President, Video Services and Regional Vice President Eastern and Central Europe, Eutelsat
  • Branko Čakarmiš, General Director, PRO PLUS

Odgovornost za provjereno i pouzdano informiranje danas je posebno važno, a o pritom korištenim strategijama i alatima diskutirat će se na panelu FTA’S KEY ROLE IN A CRISIS. Kako vodeći FTA televizijski kanali razlikuju istinite od lažnih vijesti otkrit će:

  • Robert Šveb, General Director, Hrvatska radiotelevizija
  • Dražen Mavrić, Head of the Management Board, Nova TV
  • Matthias Settele, General Director TV Markíza and Member of the Editorial Board, CME

NEM Dubrovnik 2022 ove će godine poslužiti i kao platforma za ekskluzivnu najavu novih zakonskih regulativa o elektroničkim medijima koje će utjecati na operatere, streaming platforme i nacionalne televizije u Hrvatskoj te hrvatske audiovizualne djelatnike.

Više informacija o cijelom programu možete otkriti ovdje.