Natjecanje web trgovina - Web Retailer Award 2021

Natjecanje web trgovina – Web Retailer Award 2021

Počinju prijave za natjecanje web trgovina u regiji Web Retailer Award 2021. koje organizira Jeftinije.hr, a paralelno će se održavati u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Natjecanje je namijenjeno svim web trgovinama koji žele odmjeriti snage s konkurencijom, poboljšati svoj položaj na tržištu i prilagoditi se potrebama međunarodnih kupaca.

Kako bi web stranice ušle u polufinalne, web trgovci moraju prikupiti 50 mišljenja svojih kupaca pomoću ankete koju za njih organizira Jeftinije.hrTri najbolje ocijenjene trgovine iz svake natjecateljske kategorije ulaze u finale u kojem ih ocjenjuje stručna komisija od 60 ecommerce stručnjaka iz cijele regije.

WRA 2021 natjecanje prijavljenim web trgovcima donosi i pogodnosti u obliku povratnih informacija njihovih kupaca i savjeta najuspješnijih profesionalaca iz ecommerce industrije. Sve prijavljene web trgovine, bez obzira na plasman, po završetku natjecanja dobivaju prijedloge i ideje za napredak i poboljšanje poslovanja.

Prijava je besplatna i otvorena je od 16. srpnja do 19. rujna, a prijavljene web trgovine ocjenjuju njihovi kupci i međunarodna ecommerce komisija. Proglašenje najboljih web trgovina održat će se 11. studenog 2021.