LUMEN 2023.

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

LUMEN 2023.

Najveći projekt studentske udruge eSTUDENT ponovno otvara svoja vrata i nudi sjajne prilike za studente/ice

LUMEN je naziv za platformu četiri studentska natjecanja koja su ujedno i najveća natjecanja takvog tipa u regiji, a obuhvaćaju područja Business, Data Science, Development i Engineering. Jedinstvenim spojem navedenih područja, na jednom se mjestu ujedinjuju proaktivni studenti i najbolja poduzeća. Osim usavršavanja na pojedinom području za koje studenti/ice imaju priliku sudjelovanjem na natjecanjima, studenti/ice postaju kvalitetniji i kompetentniji kandidati budućim poslodavcima.

Na samom otvorenju predstavljat će se caseovi odnosno nagradni zadaci za sva četiri natjecanja kao i teme svih područja LUMENa. Istog dana, 20. siječnja 2023. godine, započinju i prijave za sva četiri natjecanja.

Tijekom trajanja svakog natjecanja studenti/ice će imati priliku konzultirati se sa svojim mentorima kao i sudjelovati na radionicama i predavanjima koje organiziraju partnerska poduzeća (a koja će biti dostupna i studentima/icama koji se nisu prijavili na LUMEN natjecanje).

Natjecatelji/ice će tako u timovima od po dva ili četiri člana imati jedinstvenu priliku rada na praktičnim primjerima iz struke koji će ih ubrzo po završetku studija (nadamo se!) dočekati u profesionalnom okruženju, a nakon završetka natjecanja svi sudionici dobit će i certifikat o sudjelovanju.