Ljeto s Malcem Genijalcem

Ljeto s Malcem Genijalcem

Vrlo zanimljiv projekt iz Osijeka nazvan Ljeto s Malcem Genijalcem ove će godine okupiti predškolarce, vrtićarce i školarce u dobi od pet do 14 godina koji žele pristupiti učenju matematike na nešto drugačiji način. 🙂

Osim učenja matematike djeca će imati prilike obaviti jutarnje tjelovježbe za koje je zadužena trenerica Irena Slovaček, a ručat će organizirano u Hotelu Osijek.

Brain gym aktivnosti, vještine mentalnog računanja i razne edukativne igre odvijat će se u prostorijama škole Malac Genijalac, a osmislile su  naše licencirane učiteljice Mentalne aritmetike, Numicon programa i programa Pobjedničkog učenja. Magistre matematike osmislile su program ponavljanja cjelogodišnjeg gradiva iz predmeta matematika od 1.-8. razreda.

Polaznici će se upoznati i s programom Numicon namijenjenim za učenike od trećeg do šestog razreda osnovne škole. 2015. godine proglašen je za najbolju svjetsku edukativnu matematičku metodu (Education Resources Awards (ERA)). Proces učenja i razumijevanja brojeva odvija se kroz dodir, sliku i igru, a program djeci pomaže u razumijevanju brojeva i brojevnih sustava, u razvijanju mentalnih slika i u upoznavanju s matematičkim jezikom.

Prijaviti se možete putem email adrese malacgenijalacosijek@gmail.com, a više detalja možete pronaći putem službenog programa.