Ljetna škola SQL-a i baza podataka 1 (Online)

Ljetna škola SQL-a i baza podataka 1 (Online)

Trotjedni online tečaj na kojem ćeš naučiti što su baze podataka, kako ih izraditi i kako ih razviti pomoću naredbi SQL.

Početak ljeta ne znači i prestanak svladavanja novih vještina! Stoga, SmartNinja ljetne škole pobrinule su se da nova znanja možete usvojiti i s plaže!

Primjerice, znanje o tome kako planirati bazu podataka jedna je od najvažnijih vještina prilikom izrade novog informatičkog proizvoda. Većina računalnih programa, web stranica i mobilnih aplikacija upotrebljava baze podataka za sigurnu pohranu podataka.

U ovom trotjednom online tečaju naučit ćete, ne samo kako pravilno dizajnirati plan baze podataka i kako upotrebljavati SQL za izradu i upravljanje bazama podataka, nego i:

  • Što su baze podataka, koje vrste baza podataka postoje i zašto ih upotrebljavamo
  • Koje su razlozi za i protiv upotrebe baze podataka
  • Definirati ključne elemente poslovnog procesa te prepoznati tablice i podatke u njemu
  • Izraditi shemu baze podataka i odnosa među tablicama
  • Planirati/dizajnirati bazu podataka
  • Za što se sve upotrebljava SQL: pisanje, čitanje, spajanje podataka, ažuriranje, brisanje i sve ostale načine za upravljanje podacima pomoću SQL-a.

Tijekom tečaja izradit ćete planove za 10 različitih baza podataka i razviti ih pomoću naredbi SQL-a. Kroz te ćete primjere naučiti kako pravilno planirati bazu podataka i moći ćete odmah upotrijebiti to znanje u svojim IT projektima!

Kako je tečaj prikladan za potpune početnike, predznanje nije potrebno, no potreban vam je vlastiti laptop i punjač.

Ako kojim slučajem propustite predavanje, ne brinite! Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj se mogu vidjeti sve lekcije te se samostalno proći kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na vaša pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.

Cijena

Ako se prijavite dovoljno brzo, možete platiti cijenu za rane prijave (early bird) koja iznosi samo 1299,00 HRK. Poslije cijena može narasti do 2599,00 HRK.

Posebna ponuda u sklopu SmartNinja ljetne škole

Upišite i ostale tečajeve u sklopu SmartNinja ljetne škole i ostvarite dodatne popuste:

  1. Ljetna škola Programiranja za početnike: Python
  2. Ljetna škola Hakiranja i internetske sigurnosti

Za upisana dva tečaja Ljetne škole ostvarujete 10% dodatnog popusta, dok za upisana tri tečaja ostvarujete čak 15% popusta!*
*popust se može obračunati s već sniženom early bird cijenom

Požurite se i započnite svoj put u svijet baza podataka prijavom na ovaj link!