Tečaj Programiranje za početnike – Python (Online)

Ljetna škola: Programiranje za početnike – Python [ONLINE]

Polaznici tečaja naučit će temeljne koncepte programiranja koji su isti u svim programerskim jezicima te će se, nakon položenog tečaja, bez poteškoća moći prebaciti na drugi programski jezik.

Početak ljeta ne znači i prestanak svladavanja novih vještina! Stoga, SmartNinja ljetne škole pobrinule su se da nova znanja možete usvojiti i s plaže!

Polaznici tečaja naučit će temeljne koncepte programiranja koji su isti u svim programerskim jezicima te će se, nakon položenog tečaja, bez poteškoća moći prebaciti na drugi programski jezik.

Tečaj traje 4 tjedna, odnosno, 8 predavanja, i u potpunosti je prikladan za početnike. Predavanja se održavaju dva puta tjedno (ponedjeljkom i srijedom) od 18:30 sati do 20:00 sati u trajanju od 1 i pol sata. Tečaj će se odvijati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom, a sve što je potrebno ponijeti je vlastiti laptop i punjač.

Okosnica tečaja je stvaranje 10 različitih računalnih programa, a završnim projektom stvara se program u Pythonu koji će prikupiti željene podatke (data scraping) s web stranica. Ovakav program je vrlo koristan za pripremu programa iz područja financija i marketinga ili za bilo koga tko mora pronaći i obraditi online informacije. Svi projekti s tečaja daju odlično temelje za stvaranje vlastitih programa i skripti što je znanje koje možete uključiti kao jednu od vještina u vašem životopisu.

Tečaj se održava uživo putem interneta, odnosno videopoziva, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama. Postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva vaša pitanja.

Cijena

Broj mjesta je ograničen na 12 sudionika, a ranom prijavom može se osigurati early bird cijena koja iznosi samo 1,399.00 kn, dok regularna cijena iznosi 1,999.00 kn

Posebna ponuda u sklopu SmartNinja ljetne škole

Upišite i ostale tečajeve u sklopu SmartNinja ljetne škole i ostvarite dodatne popuste:

  1. Ljetna škola: Frontend programiranje – Uvod u HTML i CSS
  2. Ljetna škola: SQL i baze podataka 1
  3. Ljetna škola: Hakiranja i internetske sigurnosti

Za upisana dva tečaja Ljetne škole ostvaruješ 10% dodatnog popusta, za tri tečaja ostvaruješ 15% popusta dok za upisana četiri tečaja ostvaruješ čak 20% popusta!*
*popust se može obračunati s već sniženom early bird cijenom

Prijavi se ovdje!