Frontend programiranje: Uvod u HTML i CSS (Online)

Ljetna škola: Frontend programiranje – Uvod u HTML i CSS [ONLINE]

Polaznici će naučiti front-end jezike: HTML i CSS te unaprijediti svoje znanje pomoću okvira Bootstrap.

Početak ljeta ne znači i prestanak svladavanja novih vještina! Stoga, SmartNinja ljetne škole pobrinule su se da nova znanja možete usvojiti i s plaže!

Polaznici će naučiti front-end jezike: HTML i CSS te unaprijediti svoje znanje pomoću okvira Bootstrap.

Ovaj dvotjedni tečaj prikladan za potpune početnike pa predznanje nije potrebno. Tečaj će se odvijati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom.

Tečaj je orijentiran je na rad s HTML-om i CSS-om. Uz to će polaznici naučiti raditi u popularnom okviru za CSS, Bootstrapu, i početi izrađivati svoj vlastiti programerski CV na GitHubu.

Uz to, tečaj je izrazito usmjeren na praksu. Polaznici će tijekom tečaja raditi na više manjih (i na jednom većem) projektu, što će ti biti korisno za stjecanje programerskog iskustva. Moći će dodati sve projekte na GitHub, što kasnije može poslužiti kao svojevrsni osobni CV s popisom programerskih projekata.

Tečaj se održava dvaput tjedno u ukupnom trajanju od 4 predavanja uživo putem interneta, odnosno videopoziva, a svi sati koji se održe online, bit će snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama. Postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja.

Cijena

Još se uvijek može prijaviti za early bird cijenu koja iznosi samo 1199,00 kn. Poslije cijena može narasti do 1599,00 kn.

Posebna ponuda u sklopu SmartNinja ljetne škole

Upišite i ostale tečajeve u sklopu SmartNinja ljetne škole i ostvarite dodatne popuste:

  1. Ljetna škola Programiranja za početnike: Python
  2. Ljetna škola: SQL i baze podataka 1
  3. Ljetna škola: Hakiranja i internetske sigurnosti

Za upisana dva tečaja Ljetne škole ostvaruješ 10% dodatnog popusta, za tri tečaja ostvaruješ 15% popusta dok za upisana četiri tečaja ostvaruješ čak 20% popusta!*
*popust se može obračunati s već sniženom early bird cijenom

Prijavi se ovdje!