LEAP Summit

LEAP Summit

I ove godine, unatoč neizvjesnim okolnostima, imamo priliku pratiti međunarodnu multidisciplinarnu konferenciju LEAP Summit koja će se 1. i 2. listopada održati u CineStaru u Branimir Mingle Mallu.

Službeno otvorenje održat će se u četvrtak 1. listopada u dvorani 11 s početkom u 9 sati. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim s poduzetništvom, inovacijama, modernim trendovima, inspiracijom, zelenom i digitalnom tranzicijom te Europskom unijom.

Neki od istaknutih predavača su:

  • Isidro Laso Ballesteros – stručnjak u kabinetu povjerenice Mariya Gabriel, nadležne za inovacije, istraživanje, obrazovanje, kulturu i mlade pri Europskoj komisiji;
  • futuriskinja Anne Skare;
  • Tomislav Pancirov – EU&ME ambasador;
  • Antonija Mršić Radas – voditeljica za EU fondove u Rimac automobili; direktor Science Park Graz te službeni ESA (European Space Agency) inkubator za SEE Martin Mossler.

Predavanja će okupiti 300 sudionika, a svi će zainteresirani predavanja i panel rasprave moći pratiti i putem live streama!

Povežite se s digitalnom zajednicom

Posebna zanimljivost ove godine su B2B razgovori. Ovaj B2B događaj okupit će tvrtke iz sektora kreativne industrije i IKT-a, ali otvoren je i za sve koji žele ostvariti novu suradnju sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta. Uz mogućnost dogovaranja sastanaka s drugim tvrtkama, sudionici će moći dogovoriti sastanke i s pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u IKT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade.

To je jedinstvena prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata, a sastanke ćete moći unaprijed dogovoriti putem ove web stranice.

Generalni partner LEAP Summit-a je predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Summit LEAP je pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedništva Vijećem Europske unije.

Tradicionalno, ulaz na događaj i sudjelovanje na B2B razgovorima je potpuno besplatno, uz obaveznu online prijavu.

Za detaljne informacije i agendu posjetite službenu stranicu.