Ladies of New Business: uzorITe

Ladies of New Business: uzorITe

11. izdanje konferencije Ladies of New Business posvećeno ženskim uzorima u tehnološkoj industriji.

Uz podršku Raiffeisen banke, proljetno izdanje Ladies of New Business bit će posvećeno ženskim uzorima u IT industriji.

Dvodnevna, online konferencija bavit će se pitanjima poput: pozicije žena na domaćoj IT sceni? S kakvim se prilikama i neprilikama susreću te kako izgleda leadership u ženskim rukama? Tko su uzori s naših prostora čijim se primjerom možemo voditi?

uzorITe

Prvi dan otvorit će predavanje Mirte Stantić, doktorandice s Oxforda i bivše zaposlenice Facebooka u polju podatkovne analitike za ljuske resurse i regrutaciju, gdje je bila odgovorna za modele zapošljavanja u Facebookovim business funkcijama.

Mirtino predavanje osvrnut će se kako hrvatske korporacije mogu stvoriti radne uvjete i potporu za ženski leadership.

Uz Mirtu, predavanje će održati i Ines Jurković, direktorica IT agencije COBE. Ines će podijeliti priču o svojem karijernom putu, od PR asistentice preko Account Managera te naposljetku, direktorice osječkog ureda COBE-a.

Raznolikost kao ključ leadershipa

Panel “Muška strana (IT) priče” okupit će muškarce hrvatske IT industrije koji aktivno zagovaraju raznolikost na vodećim pozicijama u organizacijama. U panelu ćemo se dotaknuti pitanja zašto je uopće bitno da žene imaju i muške pobornike na visokim pozicijama, kako osvještenost muškaraca u visokom menadžmentu pomaže ili odmaže ženama u napredovanju te zašto je veći broj žena na visokim pozicijama dobrobit za sve. U panel raspravi će sudjelovati:

Ladies of New Business: Frontend Week

Kako priča ne bi stala samo na teoriji, ovog puta imamo i bonus za sudionice: kratki tečaj programiranja! U tjednu nakon konferencije, 10 sudionica moći će sudjelovati na Frontend Week tečaju.

Tečaj je besplatan za polaznice glavnog eventa pa ne propustite priliku upoznati se s frontend programiranjem te uvrstiti i tu vještinu u svoj portfolio!

Prijaviti se možeš putem posebne prijavne forme.

Prijavite se besplatno!

Kao i uvijek, Ladies of New Business konferencija u potpunosti je besplatna!

Pratiti nas možete putem Facebook Livea, a želite li se uključiti u raspravu i postavljati pitanja, prijavite se za sudjelovanje putem Zooma ispunjavanjem prijavne forme!

Medijski partner konferencije je Zadovoljna.hr.