Ladies of New Business: Leadership u doba krize

Ladies of New Business: Leadership u doba krize

Novo izdanje Ladies of New Business konferencije dolazi vam u online formatu! No, online izdanje nije jedina novina koja se javlja u ovoj turbulentnoj godini. Uz službeni telekom konferencije je A1, ovogodišnju konferenciju podijelili smo na dva dana s dvije različite, ali međusobno povezane teme u trajanju od jedan i pol sat po danu.

Leadership u doba krize

Vodstvo nikada nije bilo jednostavno, vodili vi cijele odjele, manje timove ili sami sebe kroz poduzetničke vode. A s velikom sigurnošću možemo reći da posljednjih devet mjeseci nije bilo lagano. Tržište i ekonomija stoje na nesigurnim nogama, u vrlo kratkom vremenu trebali ste promijeniti i prilagoditi način rada i poslovanja te možda čak donijeti i neke nepopularne odluke.

Leadership nosi svoje izazove, a u ovakvim trenutcima nikada nije bilo važnije ostati informiran i u trendu s industrijom.

Stoga vam ovogodišnja Ladies of New Business konferencija donosi liderice iz različitih industrija kako bismo vam pomogli da savladate sve nadolazeće izazove. Program je posvećen s jedne strane poduzetnicima, a s druge strane sadašnjim i budućim lidericama u digitalnoj ekonomiji!

Kako voditi tim u digitalnoj ekonomiji

Prvi dan konferencije 5. studenog posvećen je ženama koje jesu ili žele postati vrhunske liderice.

Predavanja će biti posvećena uspostavljanju i održavanju ženskog leadershipa unutar tvrtki, dok ćemo se tijekom panel rasprave baviti potpuno ljudskom temom: Kako održati sebe normalnim kao lider u doba krize. U panel raspravi će nam panelistice Anita Cvetić Oreščanin i Nataša Kapov Kostovski otkriti kako sačuvati sebe kada je biti lider najteže – jer da biste bili dobar lider drugima, ponekad sami sebe ipak trebate staviti na prvo mjesto.

Kako osigurati kapital za poduzetnike

Drugi dan konferencije, 6. studenog, bavit ćemo se financiranjem i pronalaskom financijskih sredstava za svoje poslovanje.

Pa će tako Revutova Josipa Majić održati predavanje o pronalaženju i osiguravanju investicija za biznise, dok će vam Sanja Radić objasniti kako možete dobiti sredstava iz Europske unije.

U panel raspravi Kako razviti tvrtku u doba krize savjete će vam udijeliti Lora Pleško iz Mašinerije, Martina Grgić iz Smart Lumiesa te freelance dizajnerica i branding stručnjakinja Nela Dunato.

Prijavite se besplatno!

Svoju pozivnicu možete osigurati ispunjavanjem prijavne forme, a 50 prvo prijavljenih dobiva goodie bag iznenađenje na kućnu adresu!

Više informacija možete pročitati na službenoj web stranici, a svoj dolazak najavite putem Facebook eventa!