Konferencija VIRTUALNI ASISTENT

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Konferencija VIRTUALNI ASISTENT

Ovo je prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije, a organizira je Go2human Hub.

Evo prilike za sve virtualne asistente za povezivanje s kolegama, otkrivanje najboljih praksi iz svijeta virtualne asistencije, nadograđivanje i unaprijeđivanje prodaje i prezentacijskih vještina te otkrivanje što klijentima zaista treba.

Moto konferencije Kolege i kolegice, ne konkurencija! želi pokazati kako u kolegijalnim odnosima brže učimo i lakše napredujemo te dijelimo znanje i najbolje prakse. Tako se u zajedništvu stvara bolje poslovno okruženje i uvjeti rada za sve u struci.

Ciljevi konferencije su:

  • Povezati se: građenje suradničke mreže i jake zajednice.
  • Učiti zajedno: dijeljenje iskustva, ideja i najboljih praksi.
  • Pokazati tko su virtualni asistenti i što oni mogu.

Program konferencije podijeljen je na:

  • VA Talks – Virtualni asistenti dijele svoje znanje i iskustva iz prakse. Jer od kolega i kolegica se najbolje uči.
  • Predavanja – Stručni predavači iz područja prodaje, komunikacije i marketinga pomažu da ono što radimo dopre do klijenata.
  • Paneli – Kako izgleda suradnja s VA iz kuta klijenta? Gdje je VA u Future of work? Veselimo se čuti.

Tko su predavači i panelisti?

U sklopu VA Talksa Nives Paić (VirtAs XL) govorit će o tome kako je postala VA, a Gordana Tatalović (Konigo) otkriva ponude koje oduševljavaju klijente. Paola Maja Nikolić (Virtualna Asistentica) dat će odgovor na pitanje kada klijentu reći ne? Zatim, Tina Svirčić (STINA360) predstavit će kako prezentirati VA usluge online dok će Andreja Krčmar (VA Solutions) otkriti kako izgraditi dobar odnos s klijentom? Posljednji VA talks održat će Klara Frančišković (Expertise)

Zatim slijedi segment predavanja koji će započeti Vedran Višnjić (Pametna kuća) s predavanjem VA nije kratica za VolonterA (downgrading cijena). Nakon njega predaje Maja Puškarić (Meet Maja) koja će vas upoznati s osobnim brandingom za virtualne asistente. Segment završava s predavanjem Buđenje mrtvih (klijenata) kojeg će održati Goran Blagus (Business klinika).

Na prvome panelu Virtualni svijet iz kuta klijenta govorit će Maja Jerčić (KoHo pedagogija), Saša Matijašić (Eduza), Maja Krznarić (Aidos) dok će na drugom panelu Future of work & collaboration govoriti Matthew R Mottola (The Human Cloud), Glen Hodgson (Free Trade Europa), Jon Younger (Forbes)

Ulaznice je moguće kupiti preko Entrio platforme, a više informacija o samoj konferenciji možete pronaći na službenoj stranici konferencije.