Konferencija: Investiranjem do financijske slobode

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Konferencija: Investiranjem do financijske slobode

Konferencija je namijenjena osobama koje shvaćaju važnost kontrole nad vlastitim financijama te koje žele doznati kako optimalno njima upravljati kako bi što lakše prebrodili krize, a za dobrih vremena izgradili dugoročnu financijsku stabilnost kroz investiranje.

Na konferenciji će nastupiti financijski stručnjaci koji će podijeliti praktična iskustva iz svoga djelokruga rada. Sudionici konferencije će putem predavanja i panela steći uvid u analizu trenutnog stanja i budućih trendova iz različitih područja kao što su osobne financije, pasivno i aktivno investiranje, plemeniti metali, nekretnine, dionice/ETF-ovi, Fintech industrija… Poseban svijet investiranja je i kriptoimovina, koja još uvijek traži svoje mjesto na investicijskom horizontu.

Popust za čitatelje Netokracije!

A Netokracija, kao medijski partner, nudi svojim čitateljima 25% popusta na ulaznice upisivanjem koda prilikom prijave na Entriju – Netokracija! Saznajte kako svoj portfelj i prinose održati stabilnim i u ovim nestabilnim vremenima!

Teme o kojima će se pričati je savladavanje osnovnih postulata iz osobnih financija, što je nužan preduvjet za sva ostala područja. Tu je aktivno i pasivno investiranje, a doznat ćete kako optimizirati svoju investicijsku strategiju prema svojim kriterijima kako biste imali optimalne prinose uz najmanji rizik. Doznajte i isplati li se investirati u plemenite metale te nekretnine, a ako vas zanimaju kriptovalute, bit će riječi i o tome. Za kraj, inflacija je dovela do općeg porasta cijena, potaknula centralne banke na podizanje kamatnih stopa što je pak utjecalo na pad globalnih dioničkih indeksa. Kako dalje?

Predavanja:

  • Sandra Ferenčak, blogerica o osobnim financijama – Financijska sloboda i kako doći do nje
  • Ivan Stojanović, Head of OptimTrader – Zašto većina investitora gubi novac?
  • Tamara Vrhovec Sekáč, Country Manager za FINAX – Financijska (r)evolucija u investiranju
  • Klara Matić, MBA, Head of Capital Markets Colliers – Perspektiva ulaganja u nekretnine u Hrvatskoj
  • Irene Linasi Rogač, CEO TIM VALORES – Postoje li sigurna ulaganja u nesigurnim vremenima?

Panel:

  • Borislav Vujović, osnivač i direktor Operete, agencije za nekretnine
  • Neven Vidaković, preko 20 godina iskustva u trgovanju financijskim derivatima
  • Kristina Ercegović, EMBA , serijska poduzetnica i poslovna savjetnica za male poduzetnike
  • Vedran Vukman,  serijski poduzetnik, izvršni direktor i suosnivač Revuta

Prijavite se za online ili fizičko izdanje putem službene stranice i iskoristite 25% popusta kao čitatelj Netokracije uz kod na Entriju – Netokracija.