Konferencija i hackathon My Smart City Zadar

Konferencija i hackathon My Smart City Zadar

Konferencija My Smart City Zadar četvrtu godinu zaredom okuplja u atriju palače Cedulin uspješne domaće poduzetnike, članove zadarske IT zajednice i sve zainteresirane za tehnologije koje transformiraju poslovanje.

Konferenciju organizira Grad Zadar kako bi mladima i svim zainteresiranima za tehnologiju te članovima zadarske IT zajednice donio inspirativne priče o tome kako tehnologija mijenja poslovanje i kako Zadar uvođenjem pametnih digitalnih rješenja i usluga postaje pametniji grad na zadovoljstvo svojih građana.

Tko će sudjelovati?

Na konferencijski dan u četvrtak sudjelovat će Stjepan Buljat, osnivač LinkedIn Top Startupa Cognism, koji trenutno vrijedi više od pola milijarde kuna, Ivan Burazin koji će ispričati dojmove s netom održanog Infobip Shifta, najveće developerske konferencije u ovom dijelu Europe, te Luka Abrus (Five) i Tomislav Car (Infinum), čije su tvrtke tijekom posljednje dvije godine ostvarile svoje najveće uspjehe usprkos krizi.

Ove godine kao suorganizator pridružio se i Inovativni Zadar koji po prvi puta donosi unconference rasprave, neformalne diskusije o aktualnim temama u kojima svoj doprinos daje i publika. Diskusije će moderirati Tomislav Pancirov (Lifestyle poduzetnik), Oleg Maštruko (Mreža) i Petar Štefanić (Word), a ugostit će Teu Zavacki (TeaTime.com.hr), Darija Marčaca (Top 10 Balkan TikToker), Maju Markulin Klarić (Combis), Bojana Mušćeta (Hrvatski Telekom), Draška Ivaniševića (Microsoft) i Marina Mamića (AWS).

Također, tijekom konferencije održat će se i 4. izdanje My Smart City hackathona. Prijave za timove su besplatne i traju do 8. rujna 2021 do kraja dana. Timovi se mogu prijaviti u kategoriji učenici ili kategoriji studenti i mladi do 27 godina.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijavnicu za konferenciju i hackathon možete pronaći ovdje.