Job Fair 2020.

Job Fair 2020.

Ove će godine zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva ugostiti više od 100 domaćih, regionalnih i inozemnih tehnoloških poduzeća na sajmu poslova Job Fair, koji će se održati 13. i 14. svibnja. Cilj sajma je upoznati hrvatske studente s mogućnostima zapošljavanja, razvojem karijere u Hrvatskoj i inozemstvu te ih povezati s uspješnim poduzećima.

Značajnost petnaestog izdanja Job Faira leži u tome što on poprima oblik konferencije. Tako će, uz standardni program, zainteresirani studenti dobiti priliku iz prve ruke saznati zanimljivosti o projektima, tehnologijama i specifičnim vještinama kroz tematske talkove, koje će predstavnici pojedinih poduzeća održati na pozornici KSET-a. Uz navedene tematske talkove, KSET će za vrijeme dvodnevnog sajma ugostiti stručnjake iz poslovne i znanstvene sfere na dva panela, čime će studenti dobiti prilikuelovanja u uzbudljivim raspravama.

Predstavnici uspješnih domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća će na svojim štandovima, koji će se tradicionalno protezati kroz prizemlje FER-a, studentima imati priliku predstaviti otvorene pozicije te detaljnije opisati obveze i zadatke koje iste podrazumijevaju, kao i dodatne prilike i pogodnosti koje otvaraju. U nekima od ovih zadataka studenti će se imati priliku okušati u sklopu edukativnih praktičnih radionica, namijenjenih stjecanju u praksi korisnih i primjenjivih znanja.

Prijave za poduzeća otvorene su do 21. veljače, a prijaviti se možete putem službene internetske stranice Job Faira. Organizatori pozivaju poduzeća da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na jedinstvenom, dvodnevnom događaju koji svake godine okuplja perspektivne studente i uspješna poduzeća.

Ponudu za ovogodišnji Job Fair možete zatražiti putem e-maila jobfair@fer.hr.