ITkonekt Zagreb 2019

ITkonekt Zagreb 2019

Ove godine ITkonekt će se po prvi puta održati u više gradova u regiji kako bi pokušali okupiti cjelokupnu IT scenu regije i stvoriti novu regionalnu tradicionalnu manifestaciju. Tako ćete 14. travnja moći posjetiti premijerno izdanje ITkonekt konferencije i sajma u Zagrebu i poslušati neke od najpoznatijih IT predavača svijeta.

Središnje događanje konferencije svakako će biti predavanje Robert Cecil Martina, jednog od najtraženijih predavača na svijetu. Ovo je prvi put da Robert, poznatiji kao Uncle Bob, dolazi u Hrvatsku pa će ITkonekt biti jedinstvena prilika da i hrvatski IT stručnjaci sudjeluju na njegovom predavanju i uvjere se u tvrdnje njegovih poklonika koji tvrde kako je Uncle Bob najbolji predavač kojeg su ikad slušali.

Osim konferencije, u sklopu ITkonekta održat će se i sajam poslova (IT job fair) gdje će sudionici imati priliku sastati se i razgovarati s najpoželjnijim poslodavcima IT industrije, poput Nanobita, Photomatha i CROZ-a.

Ulaz na sajam je besplatan, ali se potrebno prijaviti za sudjelovanje, dok su karte za konferenciju već dostupne na službenim stranicama.

Uncle Bob stiže u Zagreb!

Uncle Bob programira od 1970. godine i posjeduje ogromno znanje u razvoju softvera. Jedan je od 17 vizionara koji su se sastali 2001. godine kako bi raspravljali o novim metodama u IT industriji, što je rezultiralo čuvenim Agile Manifestom, koji i dan danas igra značajnu ulogu u IT-u.

Objavio je nekoliko desetaka stručnih knjiga i članaka koje IT-evci diljem svijeta koriste kao svoju obaveznu literaturu. Osim u Zagreb, Uncle Bob će doputovati i u Beograd, gdje će održati predavanje na beogradskoj inačici ITkonekt konferencije, čime su Zagreb i Beograd jedina dva grada u ovom dijelu Europe koja će posjetiti! To se sigurno ne propušta.