INVENTO Summit

INVENTO Summit

INVENTO Summit okupit će 15 stručnjaka iz Chicaga i 200+ profesionalaca iz Hrvatske, Slovenije, S. Makedonije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine u području deep-techa, urbane mobilnosti, razvoja poslovanja i ulaganja.

Ovaj događaj će potaknuti stručnjake za tehnologiju, predstavnike VC fondova i uspješne poduzetnike da ispričaju svoja iskustva o izazovima i prilikama u svijetu startupa. Sve to će biti zapakirano u panel rasprave, zanimljive govore inozemnih stručnjaka i Startup natjecanje s nagradama naših partnera.

INVENTO Startup natjecanje predstavlja priliku startupovima s područja Balkana (Hrvatske, Slovenije, S. Makedonije, Crne Gore i BiH) da postanu dio portfelja Invento Capital Partnersa. Poziv je otvoren za startupove u svim fazama razvoja, bez obzira je li riječ tek o ideji, traži li poduzetnik svog sljedećeg kupca ili planira širenje na međunarodnom tržištu. Tematska područja obuhvaćaju #deeptech #urbanmobility #fintech #cybersecurity #greentech #AI #ICT  #advanced materials.

Prijave za startup natjecanje su otvorene do 12. ožujka 2023. u podne. Nagrade partnera će biti osigurane, no bonus nagradu imaju oni sa #urbanmobility inovativnim idejama/uslugama/proizvodima, jer dobivaju priliku osvojiti 2-mjesečnu mentorsku podršku za prijavu na tek otvorene EIT Urban Mobility natječaje.

Ulaznice za događaj su besplatne, ali broj mjesta je ograničen stoga se prijavite već sada.